Novamar Ltd.

Вашият доверен партньор за техническо облужване и резервни части

Гордеем се, че сме считани за надежден и сигурен партньор от нашите клиенти. От ефективни услуги до висококачествени резервни части, нашият ангажимент към вас е непоколебим. Екипът ни от висококвалифицирани и опитни професионалисти ще направи всичко възможно, за да гарантира, че вашето морско оборудване функционира оптимално и ефективно. Ние разбираме важността на навременното обслужване и сме разработили стратегии, за да гарантираме бързо изпълнение и минимален престой за нашите клиенти. Отдадени сме към качеството и използваме само оригинални части за всички ремонти и замени, което ви дава увереност в строгите ни стандарти. Независимо дали става въпрос за рутинна поддръжка, аварийни ремонти или доставка на качествени резервни части, ние сме вашият доверен доставчик. Заедно поддържаме вашето морско оборудване в изправност.

Нашата компания се гради на изключителните знания и професионализъм на нашия екип. Сервизните ни инженери са добре обучени и опитни в справянето дори с най-сложните задачи. Чрез използването на съвременни инструменти, техники и технологии нашите инженери са винаги готови да идентифицират и разрешат всякакви проблеми с бързина и прецизност. Държим на непрекъснатото обучение и развитие, за да гарантираме, че членовете на нашия екип остават в течение с най-новите постижения в индустрията. Когато си партнирате с нас, вие избирате екип, фокусиран върху вашето удовлетворение от началото до края. Нашият екип гарантира, че вашите нужди са посрещнати с внимателно отношение, което ни отличава от останалите.

ГОРДЕЕМ СЕ, ДА СМЕ ОФИЦИАЛНИ ПАРТНЬОРИ СЪС СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ ФИРМИ В МОРСКАТА ИНДУСТРИЯ

Кликнете на лого по-долу за да разгледате какво можем да предложим, съвместно с нашите партньори

With the support of our new partners Global Alignment GmbH we are now authorized to offer EPOCAST 36® products and related services in Bulgaria!

За повече информация, моля разгледайте нашите продукти

Нашата организация се стреми да е винаги в крак с най-новите разработки и изисквания в морския и индустриалния сектор. Подхождаме към всеки клиент с внимание и се фокусираме върху създаването на дълготрайни взаимоотношения, които са от полза за всички. Нашият екип насърчава ценностите БЕЗОПАСНОСТ, УДОВЛЕТВОРЕНИЕ НА КЛИЕНТА и КАЧЕСТВО. Ние вярваме, че тези ценности са в основата на нашия успех.

Имаме на разположение сервизни инженери, които са преминали обучение във фабриките на:
 • ABB in Montreal, QC, Canada – Turbochargers VTR, VTC, TPS and TPL types
 • Schaller Automation in Blieskastel, Germany – All Visatron Oil Mist Detectors, BEAROMOS, ACCOMOS
 • Wartsila in Ft. Lauderdale, FL, USA – Wartsila portfolio four stroke engines
 • Wartsila in Winterthur, Switzerland (now WinGD) – RTA & RTB two stroke engines
 • Wartsila in Winterthur, Switzerland (now WinGD) – RT Flex two stroke engines
 • Ludeca in Miami, FL, USA – Comprehensive laser shaft alignment
 • Wartsila in Victoria, BC, Canada – MWM/Deutz 628 four stroke engines
 • Wartsila in Montreal, QC, Canada – MWM/Deutz 602 four stroke engines
 • Mitsui E&S in Tamano, Okayama, Japan – Mitsui/MAN MC and MC-C two stroke engines
 • Mitsui E&S in Tamano, Okayama, Japan – Mitsui/MAN NA & TCA turbochargers
 • Daihatsu in Osaka, Japan – Daihatsu portfolio four stroke engines
 • MAN in FL, USA – MAN portfolio four stroke engines
bg_BGBG